האם אתה סובל מאי סבילות למזון?
מצא את התשובה, בדוק את עצמך עוד היום! אני לוקחת דגימת דם פשוטה (באצבע)

הבדיקה מזהה סוגי מזון הגורמים לייצור נוגדני IgG, אשר עשויים להיות מעורבים במגוון מצבים כגון אי סבילות למזון, תסמונת המעי הרגיש, אקזמה, פיברומילאגיה, מחלות אוטואימוניות, דלקות פרקים ועוד.

לאחר זיהוים, תקבלו קובץ מפורט על רשימת המזונות שניתן להוציא מן התזונה (את אותם סוגי המזון הגורמים לייצור הנוגדנים),

ומה הם התחליפים הרצויים.

רשימת המזונות הנבדקים בדגימה זו

  1. שיבולת שועל

37. תפוח

  1. חיטה

38. דומדמניות שחורות

  1. אורז

39. זית

  1. תירס

40. תפוז ולימון

  1. שיפון

41. תות שדה

  1. קמח דורום

42. עגבניה

  1. גלוטן

43. ג’ינג’ר

  1. שקדים

44. שום

  1. אגוז ברזיל

45. פטריה

  1. אגוז קשיו

46. שמרים

  1. תה

47. ביקורת שלילית

  1. אגוז

48. ביקורת חיובית

  1. חלב פרה
  1. ביצה
  1. עוף
  1. טלה
  1. בקר
  1. חזיר
  1. דגים לבנים 1
  1. דגי מים מתוקים 2
  1. טונה
  1. מאכלי ים 3
  1. ברוקולי
  1. כרוב
  1. גזר
  1. כרשה
  1. תפוח אדמה
  1. סלרי
  1. מלפפון
  1. פלפלים4
  1. תערובת קטניות 5
  1. אשכולית
  1. מלון, אבטיח
  1. בוטן
  1. פולי סויה
  1. פולי קקאו

על החתום: ד״ר ליאת אדרי