ללוח המגנטיקה צורפו מספרים שתוכלו  לקשר למתכונים הצורפים בעמוד זה ,

במקום לכתוב את הרכבם המלא.img_3233

לדוגמא בארוחת הבוקר תוכלו לשים מספר 1- שהוא בעצם שייק בריאות.

1. שייק בריאות:
2-3 עליי קייל/תרד או ספרולינה קפואה

חופן פירות יער קפואים (פטל אדום או שחור/חמוציות/דובדבנים)
בננה/תפוח עץ/אגס
כף שמן קוקוס/שקדיה (ממרח שקדים ללא סוכר)
כוס מים/חלב סויה/קוקוס/אורז ללא סוכר

2. שוקולד טבעי:
קחו בננה אחת ופירסו אותה  למטבעות

זלפו עליה של 2 כפיות טחינה גולמית/שקדיה

ביזקו עליה חופן גריסי קקאו נא או/ו קינמון.

3. סלט בריאות:img_3234

תורמוס / עדשים שחורות,
להשרות למשך הלילה ולמחרת להרתיח 20- 30 דקות ולסנן.
לערבב עם צרור פטרוזיליה, צרור כוסברה, מספר עליי נענע, 2-3 גבעולי בצל ירוק קוצצת במולטי סלייסר
נבטי חמניה
גרגרי רימון
לימון סחוט
אני הרבה פעמים רק מחליפה את סוג הקטניות או דגנים מלאים במקום קינואה/ כוסמת

ניתן להויף למנה אצות וואקמה שהושרו קודם לכן מספר דקות במים.

 

4.  קרפ בריאות:
כוס מים/חלב סויה/קוקוס/אורז ללא סוכר
כוס קמח עדשים כתומות טחונות/דוחן/כוסמת
ביצה (אבקת חלבון צמחי מעורבב עם מים)img_2722
כף שמן קוקוס
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל המצרכים או במיקסר, עד שלא יהיו גושים עד שתתקבל תערובת דלילה (אם היא לא מספיק דלילה יש להוסיף עוד מעט מים)
מחממים את הטוסטר ושמים דף נייר אפייה
מרימים במצקת מהתערובת ושמים באמצע הדף כך שמקבלים חצי עיגול בתוך הדף או לחילופין שמים על דף אפייה מלא ומעליו שמים עוד דף, בשיטה זו ניתן להכין כ 3 קרפים אחד מעל השני.
סוגרים את הטוסטר ל כ5 דקות
הקרפ נהייה חום יותר
למילוי מתוק אפשר להשתמש במתכון מספר 2.
למילוי מלוח אפשר להשתמש במתכון מספר 5.

על החתום: ד״ר ליאת אדרי